:::: MENU ::::

Monthly Archives / May 2014

  • May 22 / 2014
  • 0
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

Ευχαριστίες στους δημότες

«Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες μας που μας στήριξαν, αλλά κι αυτούς που είχαν άλλες επιλογές στην κάλπη και τους καλούμε να συμμετέχουν και στις εκλογές του 2ου γύρου επαναβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη τους στην “Προοδευτική Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Αγιάς” που έχει συγκεκριμένο σχέδιο και πρόγραμμα για να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, να αναπτύξει ένα συγκεκριμένο και αποτελεσματικό δίκτυο κοινωνικής προστασίας για όλους και να οδηγήσει με ασφάλεια τον Δήμο Αγιάς στη νέα εποχή».

gount2

  • May 22 / 2014
  • 0
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

Απάντηση στις λασπολογίες

«Έκπληκτοι, αν όχι έντρομοι, οι δημοκρατικοί πολίτες του δήμου Αγιάς παρακολουθούν το καινούργιο παραλήρημα του κ. Καλαγιά. Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα ύβρεων, συκοφαντιών και λάσπης, το οποίο έχει ως αφετηρία αφ’ ενός τη δεδηλωμένη εμπάθεια που διακρίνει τον εν λόγω κύριο, καθώς και την άγνοιά του ακόμη και για βασικές λειτουργίες και διαδικασίες της αυτοδιοίκησης γενικότερα, και του δήμου Αγιάς ειδικότερα.

logo

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Πάντοτε, μετά τη βαριά ήττα του στις δημοτικές εκλογές, φανερώνει το πραγματικό του ποιόν, αυτό που με πολύ μεγάλη δυσκολία προσπαθεί να κρύψει κατά την προε­κλο­γική περίοδο μήπως και ξεγελάσει τους ψηφοφόρους.
Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε σ’ αυτόν τον ολισθηρό δρόμο. Η προσπάθειά του για δημιουργία κλίματος τεχνητής όξυνσης και διχασμού της τοπικής κοινωνίας είναι βέβαιο για άλλη μια φορά ότι θα πέσει στο κενό.

Άλλωστε με τη ψήφο τους στις 18 Μαΐου οι δημότες του Δ. Αγιάς απέδειξαν, και μάλιστα με ευρύτατη πλειοψηφία, ότι επικροτούν την ενότητα και τη συνεννόηση, επιλέγουν δημοτική αρχή των έργων και του αποτελέσματος και αποστρέφονται τη μισαλλοδοξία, τον φανατισμό και τις ακρότητες.

Ο κ. Καλαγιάς, που αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι άνθρωπος των άκρων με ό,τι αυτό σημαίνει σε πολιτικό και όχι μόνο επίπεδο, θα λάβει τις απαντήσεις που πρέπει. Στις 25 Μαΐου από την κοινωνία του δήμου Αγιάς και στις 26 Μαΐου μέσω των διαδικασιών που προβλέπει ο ποινικός κώδικας».

  • May 22 / 2014
  • 0
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνέντευξη στον Φώτη Βακιρτζηδέλη

Η αυτοδιοίκηση είναι ο εγγύτερος προς τον πολίτη θεσμός. Είναι εκείνος ο θεσμός που κρατάει ακόμη όρθια την κοινωνία και βεβαίως την κοινωνική συνοχή. Σήμερα το κράτος έχει αποτύχει. Οι πολίτες έχουν μία ελπίδα, να στηρίξουν και να στηριχθούν από την τοπική κοινωνία. Δεν θα κουραστώ ποτέ είτε είμαι δήμαρχος είτε απλός πολίτης να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο και τους ανθρώπους που αγαπώ.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ.

  • May 17 / 2014
  • 0
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

«Κάνουμε το Ευρωπαϊκό βήμα που αξίζει στο Δήμο μας»

ΓΕΜΙΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ

«Με διοικητικό, εμπορευματικό, πολιτισμικό, πνευματικό και τουριστικό κέντρο την Αγιά κάνουμε το Ευρωπαϊκό βήμα που αξίζει στο Δήμο μας» επισήμανε κατά την διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στην Αγιά ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Αντώνης Γκουντάρας, μιλώντας χθες το βράδυ στην πλατεία της Αγιάς η οποία είχε κατακλυστεί από κόσμο.

Continue Reading

  • May 17 / 2014
  • 0
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

Η κεντρική και τελευταία ομιλία του Α. Γκουντάρα, στην Αγιά.

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση οι Αγιώτες έδωσαν το παρόν και υποστήριξαν έμπρακτα τον δήμαρχό τους στην προσπάθειά του για επανεκλογή. Ο ίδιος δήλωσε συγκινημένος από την μαζική παρουσία των δημοτών. “Εμπρός να συνεχίσουμε το έργο μας, για να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά σας!”

Pages:12345